Delen

U zoekt een...?

Mogelijk heeft u vroeger ook een motor van de jaren 60, 70 of 80 gereden en zou u die wel weer een willen kopen en rijden?Ik denk dat vele 'oud-motorrijders' onder ons dat herkennen. Veelal blijft het echter bij online zoeken en bekijken van afbeeldingen. Kunt u uw motor niet vinden, of wilt u de zoektocht en het koopproces aan VintageMotorcycles.nl overlaten? Dat kan. Wij kunnen u mogelijk helpen met uw zoektocht om een mooie exemplaar te vinden van de motor die u specifiek zoekt. Vanzelfsprekend kunt u zelf online zoeken, maar vraag is dan of u dan de juiste motor kunt vinden, u ook een motor koopt die in goede staat is, origineel is etc. VintageMotorcycles.nl zoekt voor u en biedt u vervolgens de gevonden motor(en) aan. Het is natuurlijk aan u om een aangeboden motor al dan niet te kopen via VintageMotorcycles.n Bij overeenstemming doen wij dan de aankoop, verzorgen eventuele extra werkzaamheden, import (RDW papierwerk en zo...), transport etc. Immers, VintageMotorcycles.nl werkt internationaal samen met bedrijven en personen, waardoor we een groter zoekgebied hebben in de markt en dus een grotere kans dat we een mooi exemplaar voor u kunnen vinden.

Kopen van een klassieke motor is een prima investering.
Verder is het zo dat met de huidige rentestanden een aankoop van een mooie klassieker een prima investering is. Al mijn motoren die ik de afgelopen jaren heb gekocht zijn behoorlijk in waarde gestegen en het einde is nog niet in zicht. Daarbij is de wegenbelasting niets of nagenoeg niets en is ook de verzekering van een oldtimer erg goedkoop. Dus om er zo in de zomer mee te rijden is niet alleen heel erg voordelig, maar vooral ook heel erg leuk ;-)

U zoekt een motor en u wilt dat VintageMotorcycles.nl u helpt in uw zoektocht en aankoop? Klik dan deze link aan en laat ons via het online formulier weten waar u naar op zoek bent.