Delen

U zoekt een...?

Heb je in het verleden op een motor uit de jaren 60, 70 of 80 gereden? En overweeg je nu om weer zo'n klassiek exemplaar aan te schaffen?
Ik denk dat veel van ons, die vroeger motorreden, dat wel herkennen. Vaak blijft het echter bij online zoeken en het bekijken van afbeeldingen. Als je moeite hebt om jouw gewenste motor te vinden, of als je de zoektocht en het koopproces aan VintageMotorcycles.nl wilt overlaten, dan kan dat. Misschien kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooi exemplaar van de specifieke motor die je zoekt. Natuurlijk kun je zelf online zoeken, maar dan is de vraag of je de juiste motor vindt, of je een motor koopt die in goede staat verkeert, origineel is, enzovoort.

VintageMotorcycles.nl neemt deze zoektocht voor je over en biedt je vervolgens de gevonden motor(en) aan. Het is aan jou om al dan niet tot aankoop over te gaan via VintageMotorcycles.nl. Bij overeenstemming verzorgen wij de aankoop, eventuele extra werkzaamheden, import (RDW-papierwerk en dergelijke), transport, enzovoort. VintageMotorcycles.nl werkt internationaal samen met bedrijven en particulieren, waardoor we een groter zoekgebied hebben in de markt en dus een betere kans om een mooi exemplaar voor je te vinden. En laten we het netwerk van ruim 30.000 motorliefhebbers niet vergeten.

Het kopen van een klassieke motor is een goede investering. Bovendien is met de huidige rentestanden de aankoop van een fraaie klassieker een verstandige investering gebleken. Alle motoren die ik de afgelopen jaren heb aangeschaft, zijn aanzienlijk in waarde gestegen, en het einde is nog niet in zicht. Daarnaast is de wegenbelasting minimaal of zelfs nihil, en is ook de verzekering van een oldtimer zeer voordelig. Dus rijden in de zomer is niet alleen uiterst betaalbaar, maar vooral ook heel plezierig!

Ben je op zoek naar een motor en wil je dat VintageMotorcycles.nl je bijstaat in jouw zoektocht en aankoop? Klik dan op deze link en laat ons via het online formulier weten waar je naar op zoek bent.