Delen

Kawasaki Z1000 A1

VERKOCHT!!

Kawasaki Z1000 A1 1977

Deze Kawasaki Z1000 A1 van 1977 heeft nieuwe zuigers en heeft daarna pas 1000 km gelopen. De motor heeft een grote servicebeurt gehad, nieuwe banden, nieuwe hoofdremcilinder voor, de hoofdremcilinder van de achterrem is gereviseerd, een nieuwe accu, het lakwerk is bijzonder fraai en deze Kawasaki loopt bijzonder goed. Een betrouwbare, snelle en zeer goed remmende fraaie klassieker. Elke keer weer en feest om mee te rijden. 240 kg en 85 pk aan vermogen. De Kawasaki heeft een mijlen teller en een Nederlands kenteken.


De Kawasaki Z1000 A1 staat in Someren-Eind, Nederland, circa 35 minuten rijden van Venlo (Duitse grens) en kan hier op afspraak worden bekeken. Het is ook mogelijk om middels een videocall de Kawasaki tot in detail te bekijken.

Transport/Levering

De meeste klanten van VintageMotorcycles zitten in Europa, maar zelfs ook buiten Europa. Het is geen probleem om een offerte af te geven voor levering internationaal transport via weg, zee of lucht vervoer.

OPMERKING
De rempomp van de voorrem op de foto is van een A2. Deze is inmiddels vervangen voor een nieuwe ronde rempomp, aftermarket, maar wel nieuw en dus goed voor een optimale remcapaciteit. Foto's hiervan volgen nog.


Om de vele detailfoto's te bekijken, klik dan op een van de onderstaande foto's