Delen

Kawasaki H2B 750 Mach IV

De beruchte Kawasaki H2B 750 Mach IV, beter bekend als 'The widowmaker', nu te koop bij VintageMotorcycles.nl. Interesse? Bekijk dan de gedetailleerde foto's en video's op de website.
Prachtige Kawasaki H2B 750 Mach IV van 1974.

Deze Kawasaki is helemaal opnieuw gespoten in de juiste kleurstelling. De motor is volledig gereviseerd door de specialist in revisie van deze triples: Smith Brothers (Texel). Alles is nieuw aan deze H2B 750. De H2 heeft de originele velgen. Een prachtig geluid met deze expansie uitlaten.

De H2B is ingevoerd uit de USA. Dat wil zeggen dat de invoerbelasting al betaald is. Facturen van invoer en aankoop zijn aanwezig. Er zit nog geen kenteken op. Dat kan door ons wel worden geregeld in Nederland tegen een meerprijs van €295,-, of u regelt het zelf in uw land.

De Kawasaki kan op op afspraak op onze locatie in Someren-Eind ( Nederland) worden bekeken. Someren-Eind (Nederland) ligt ongeveer 35 minuten rijden vanaf Venlo (grens Duitsland). Het is ook mogelijk om een videocall in te plannen. We kunnen dan kennis maken, ik laat u mijn bedrijf zien en natuurlijk de Kawasaki H2F 750 Mach IV.

Enginenumber: H2E 39208
Framenummer: H2F 38955

Heeft u interesse? Kijk dan even naar de detailfoto's en de video.