Delen

Onze showrooms

Een verzameling van de mooiste klassieke motoren in Someren én in Uden.

Ben jij op zoek naar een mooie klassieke motor, in perfecte staat? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms.
Ontdek de tijdloze charme van klassieke motorfietsen bij VintageMotorcycles.nl! We nodigen je van harte uit in één van onze showrooms, waar je een diverse collectie vintage motoren kunt bewonderen. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in motorfietsen, we heten je graag welkom in onze vestigingen in Uden, gevestigd in het pand van Kaeve, en in Someren-Eind.

In onze showroom kun je elk detail van de motorfietsen ontdekken en de unieke kenmerken van deze klassiekers verkennen. Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van informatie en om al je vragen te beantwoorden. Of je nu een specifiek model in gedachten hebt of gewoon wilt rondkijken, we bieden een ontspannen en gastvrije omgeving voor alle motorliefhebbers.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk langs te komen, kunnen we ook virtuele afspraken via video-oproepen regelen, zodat je vanuit het comfort van je eigen omgeving de motoren kunt bekijken en bespreken.

VintageMotorcycles.nl
Hoofdlocatie Someren-Eind

Op deze locatie vind je meer dan 130 klassieke motoren op voorraad. In onze shop met twee verdiepingen kijk je je ogen uit. Let wel op, er is altijd een kans dat we niet aanwezig zijn. Zorg dus voordat je naar Someren-Eind afreist, dat je even belt. Je kunt ons bereiken op +31629563746. Je herkent het pand aan het grote logo aan de gevel, adres: Hoog Vaartje 9 in Someren-Eind.

VintageMotorcycles.nl
Showroom Uden

Op deze locatie vind je zo'n 15+ motoren, enkel de echte klassiekers staan hier voor je klaar. We bevinden ons in het pand van Kaeve aan de industrielaan 11 in Uden. Deze locatie is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Je kunt hier naast onze motoren ook exclusieve auto's bewonderen en een hapje eten in Café Massimo. Op afspraak zijn we ook maandag geopend.

We delen onze passie graag met je. Bezoek onze showrooms in Uden en Someren-Eind en dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van deze prachtige motoren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou de wereld van vintage motoren te verkennen!