Delen

Suzuki GT250 Blauw

Deze prachtige Suzuki GT250A in originele 1e lak is nu te koop bij VintageMotorcycles.nl. I interesse? Klik dan even door naar de pagina met vele detailfoto's en video's.
Suzuki GT250A

Prachtige Suzuki GT250A te koop. De GT250A is van 1976 en de 1e registratie voor de openbare weg is van 12-02-1979. Deze GT zit nog in de originele lak, met een klein beetje 'patina'. Geen deuken in de tank. Het chroomwerk is mooi, behalve het achterspatbord is in slechte staat. Het voorspatbord is redelijk, maar kan mooier. Voor de rest, is deze GT tot in elk detail erg mooi en de motor loopt perfect. Een fraaie 2-takt van de jaren 70 voor een leuke prijs. De GT heeft Duitse kentekenpapieren erbij. Invoer in Nederland kan door ons worden geregeld.

De Ram Air cilinderkop werd niet meer gebruikt op de GT250A van 1976 (sommige vroege 1976s hadden hem nog wel), nieuwe cilindervinnen moesten de voordelen ervan inhalen. Het model kreeg schonere lijnen, dankzij het weglaten van het nogal grote Ram Air apparaat. De nieuwe SCAV motor met vier poorten leverde iets meer vermogen (de vorige had slechts twee poorten), een uitwasbaar luchtfilter, herziene tweede en derde overbrengingsverhoudingen en een vier (in plaats van drie) gelagerde krukas. De nieuwe krukas betekende ook iets andere oliebanen voor de tweetaktvoeding, ook de vaten zijn anders geconstrueerd met andere spindelafstanden, en rubberen inlaatstompjes waarmee de carburateurs worden bevestigd. De voetsteunen van de passagier werden verplaatst van de swingarm naar het frame. Het zijpaneel verloor zijn valse luchtinlaten.

Volgens motortesten uit die tijd was het A-model sneller en had het meer pit in de top, maar had het een gebrek aan vermogen onder de 4.000 toeren, in vergelijking met de vroegere modellen.

Interesse in deze fraaie GT250A? Neem dan contact op om de GT250A te komen bekijken op onze locatie in Someren-Eind, Nederland. Het is ook mogelijk om en videocall in te plannen. Op deze manier is het mogelijk om de GT tot in detail te bekijken. Ik geef je dan ook een inkijk in onze werkplaats en de andere motoren die op voorraad staan.

Tel./whatsapp 0031629563746