Delen

Kawasaki Z1R 1980

VERKOCHT!!

Deze Z1R is in een wel hele mooie originele staat met maar 25.480 km op de teller. De Kawasaki komt uit Belgie en is een Europees model.
Type: KZ1000
Framenummer: KZT00D011301 / MotornummerKZT00DE011536
1e tenaamstelling: 4-11-1980

Deze Z1R heeft Belgische papieren en een gelijkvormigheidsattest rapport. Dus voor iemand uit Belgie eenvoudig om direct op kenteken te zetten.
Deze Z1R heeft nog de originele uitlaat die in perfecte staat is, zelfs de originele 'losse kickstarter' onder het zadel en het originele gereedschapstasje zitten er nog bij. Ook het originele boekje is bij de Z1R aanwezig. Een bijzondere motor die helemaal compleet is.

Voor de liefhebber een echte aanwinst voor een verzameling, of gewoon om lekker mee te rijden en pronken. De Z1R heeft afgelopen week een grote beurt gehad. Carburateurs zijn gedemonteerd, gereinigd, nieuwe pakkingen en gesynchroniseerd. Nieuwe olie, nieuw oliefilter, nieuw luchtfilter, nieuwe bougies, nieuwe remschoenen achterrem, remschoenen voor zijn nog prima, remmen voorzien van nieuwe remolie. Accu is prima net zoals de banden. De inlaatrubbers zijn allemaal zo goed als nieuw en soepel. Kortom, deze Z1R kan direct de weg op.

Een motor die prima mee kan in het huidige verkeer en naar verwachting alleen nog maar in waarde zal stijgen.

Als je interesse hebt in deze prachtige Kawasaki Z1R, aarzel dan niet en neem even contact met me op voor meer informatie of een afspraak om de motor te bekijken.

Voor meer foto's, klik dan op de onderstaande foto.