Delen

YAMAHA XS 1.1 MARTINI

VERKOCHT!! Deze fraaie Martini gaat naar Oostenrijk.

Van deze YAMAHA XS 1.1 Martini, zijn slechts 500 stuks geproduceerd. Deze is nr. 98 van de 500. Voorzien van het originele YAMAHA Martini certificaat dat verstrekt werd door YAMAHA aan de eigenaar na aankoop.
Onderstaand het originele YAMAHA certificaat, alsmede de originele brochure van die tijd. Deze motor is gebouwd in april 1979 in Iwata, geinspecteerd door de Mr. Yoshida voordat deze de fabriek heeft verlaten op 10 mei 1979. Op 29 februari 1980 is deze Martini gekocht door de 1e eigenaar. Uitzonderlijk is dat door dit certificaat ook duidelijk is welk nummer dit van de in totaal geproduceerde 500 stuks dit was.
Deze Motor is echt een plaatje. Klik op de onderstaande foto van deze YAMAHA XS 1.1 Martini om alle foto's te bekijken.
Motor is geheel nagekeken en voorzien van nieuwe olie, oliefilter, nieuwe bougies, nieuw luchtfilter. Remolie is vervangen, remvoeringen zijn voor en achter geheel vernieuwd, net als de achterband. In de cardan is een nieuwe keerring geplaatst. Ook is de remschijf achter vernieuwd. Kortom, een motor waar je zo direct een rit kunt maken.

Deze unieke Yamaha XS 1.1 Martini is te koop en alleen een liefhebber, kenner of verzamelaar weet een dergelijke motor op waarde te schatten.
Klik op de foto om de diaserie te bekijken.