Delen

Suzuki GS1000G

VERKOCHT!!

Deze fraaie originele Suzuki GS1000G met cardan, is net binnen. Originele 1e lak, originele uitlaten en loopt super. Meer weten? Kijk dan verder op de website voor meer foto's en video's.
Deze GS1000G is een hele nette motor in de originele kleurstelling (1e lak) en voorzien van het origineel uitlaat systeem. De vorige eigenaar heeft de GS in 2013 gekocht en er tot heden slechts 3640 km veilig gereden. Een kleine opsomming van het onderhoud dat de vorige eigenaar heeft uitgevoerd: In 2014 voor-en achterband en de remvloeistof vervangen. In 2016 motorolie met filter, cardanolie en bougies met rubberkappen vervangen. In 2018 achter de schokbrekers vervangen, het originele zadel opnieuw bekleed sierstrip moet nog worden aangebracht. In 2019 koppelingsplaten, motor olie met filter vervangen. Ook zijn de inlaatrubbers van de carburateurs vervangen voor nieuwe. De GS1000G loopt super, remt erg goed en schakelt alsof het een GS1000 met ketting en tandwielen is, zo soepel.

Zoek je een fraaie, origineel klassieker die bekend staat om zijn degelijkheid, power en betrouwbaarheid? Dan is deze GS1000G met Cardan een prima aankoop. Je kunt er meteen mee op pad en het is zeker een goede investering. Deze motor zal vanwege zijn originele staat alleen maar stijgen in waarde.


Klik op onderstaande afbeelding om de detailfoto's te bekijken.