Delen

Aprilia RS250 Chesterfield

VERKOCHT!!

Werkelijk schitterende Aprilia RS 250 Chesterfield van 1995 te koop. Deze Aprilia is door de vorige eigenaar volledig gerestaureerd. Alles is bijzonder fraai gedaan. Meer informatie op de website.
Aprilia RS 250 Chesterfield van 1995

Werkelijk schitterende Aprilia RS 250 Chesterfield van 1995 te koop. Deze Aprilia is door de vorige eigenaar volledig gerestaureerd. Alles is bijzonder fraai gedaan. In de bijlage ook de facturen van de motorrevisie. De revisie heeft € 3.000,- gekost en is uitgevoerd door RH Motoren, een specialist op dit gebied. Na revisie is er slechts 1000 km mee gereden. Deze RS250 is dan ook in nieuwstaat, op alle gebied. Er volgen nog veel detailfoto's. De video al komende week worden gemaakt en zal zo snel mogelijk online worden gezet.

Deze Aprilia heeft Nederlandse papieren en kan door ons geleverd worden op elk adres. Deze Aprilia staat in Someren-Eind (Nederland), ongeveer 35 minuten rijden van Venlo (Duitse grens). Ook in Corona tijd kunt u veilig Nederland bezoeken. We kunnen afstand houden en jij kunt een gebitsbeschermer dragen. Het is ook mogelijk om een videogesprek te regelen. Een mooie manier om de Aprilia in detail te laten zien. Naast deze Aprilia heb ik nog 2 Aprilia RS 250 Reggiani's te koop ( 13.000 km en 18.000 km) en nog een nieuwer model Aprilia RS250 Reggiani, in nieuwstaat.