Delen

Wij zoeken klassiekers

Geef uw oude motor een tweede 'leven'

VintageMotorcycles.nl koopt uw klassieke motor op
Heb je nog een mooie klassieker in de garage staan? Of ken je iemand met een klassieker die er een nieuwe eigenaar voor zoekt? Het gebeurt maar al te vaak dat motoren worden 'bewaard' in een garage of oude schuur met de bedoeling om deze weer eens op te knappen. Maar al te vaak komt het er niet van en de motor blijft maar staan. Het is niet best voor een motor en vaak staat deze ook letterlijk in de weg. Wat is dan mooier om er nog een goede prijs voor te krijgen en de motor weer een tweede leven te geven voor een nieuwe eigenaar.

Wij zoeken continue mooie originele klassieke motoren. Voorkeur gaat uit naar de motoren van de jaren 70, maar ook motoren van eind jaren 60 of net begin jaren 80 kunnen ook interessant zijn voor ons. Als je een motor hebt staan, of je kent iemand die een motor heeft staan uit die periode en je wil er van af, laat het ons dan even weten. Op basis van duidelijke foto's en beschrijving kunnen we vaak al een grove inschatting maken van de waarde van de motor. Eventueel komen we op locatie kijken.

Vintage Motorcycles brengt de klassieker weer terug in de originele staat en zorgt dat de motor technisch helemaal op orde komt voor de nieuwe eigenaar. Bij Vintage Motorcycles is jouw oude motor in goede handen.

Uw motor verkopen via VintageMotorcycles.nl?
Ook is het mogelijk om uw motor aan te bieden via Vintage Motorcycles.nl terwijl u eigenaar blijft. Wij verzorgen het verkooptraject, het adverteren en de afwikkeling. Interesse? Neem contact op.

Klik hier om het online formulier in te vullen om aan te geven welke motor u wil aanbieden aan ons.
Klik hier om het online formulier in te vullen om aan te geven dat u uw motor mogelijk wil verkopen via Vintage Motorcycles.nl.