Delen

Aprilia Ramboni RS250

Te koop in Someren-Eind (NL), prachtige Aprilia RS250 Ramboni, 1995, en 20.000 km.
1995 RS 250 Ramboni

Deze Aprilia wordt beschouwd als de eerste RS250, de GP-1 is de laatste en deze Ramboni 1995 de eerste.

VIN komt overeen met de fabrieksspecificaties.
KM stand: 20.000 km
Erv zijn reserve sleutels
Mooie staat van onderhoud,echter er is wel wat detailonderhoud nodig om de motor perfect te maken
De uitlaat is aftermarket en van Aprilia.

De motor is compleet en alle onderdelen zijn origineel Aprilia, het is geen opgebouwde motor!De motor heeft in zijn leven een aantal cosmetische lakbeurten gehad, maar het is goed gedaan, geverfd, geglazuurd en bestickerd - zoals het hoort.

De motor loopt prachtig, is 6 maanden geleden volledig onderhouden door Aprilia. Er zijn nieuwe originele handvatten, ketting, tandwielen en richtingaanwijzers gemonteerd.

Voor zijn leeftijd presenteert de motor top, het is een motor die gebruikt wordt en moet worden. Je moet er wel tegen kunnen om bekeken te worden, overal draaien de hoofden om naar jou.

De motor staat in Someren-Eind, Nederland, op ongeveer 35 minuten rijden van Venlo (Duitse grens) en is hier op afspraak te bezichtigen. Het is ook mogelijk om de motor in detail te bekijken via een videogesprek.

Transport/levering
De meeste klanten van VintageMotorcycles bevinden zich in Europa, maar ook daarbuiten. Het is geen probleem om een offerte te maken voor internationaal transport over land, zee of door de lucht.

Heeft u interesse in deze Aprilia? Neem dan even contact op voor meer informatie en prijs. Tel/whatsapp 0031629563746